Nieuwe padelbanen

Begin deze zomer heeft een werkgroep binnen de Padelcommissie onderzocht of de huidige capaciteit van twee padelbanen voldoende is om als MLTC de toekomst mee in te gaan. We hebben daarvoor als werkgroep op verschillende plekken informatie verzameld om een goed beeld te kunnen krijgen. We hebben een enquête gehouden onder de padelleden, hebben gekeken naar de groei, opbouw en spreiding van ons ledenbestand, landelijke trends onderzocht en informatie vanuit de KNLTB meegenomen.

Antwoord is dat onze huidige capaciteit onvoldoende is. Niet alleen om de huidige leden voldoende te kunnen laten spelen maar zeker om de nog verdere verwachte ledengroei te kunnen opvangen. Per 80 leden wordt door de KNLTB 1 padelbaan geadviseerd en dit betekent bij het huidige ledental van ca. 300 al een uitbreiding met twee banen. Daarnaast is ook de financiële haalbaarheid van een dergelijke uitbreiding onderzocht en de uitkomsten daarvan geven aanleiding om het voorstel voor te leggen aan de leden.

Het voorstel tot uitbreiding met 2 padelbanen zal in de komende ALV ter stemming worden gebracht (agendapunt 9). Bij akkoord van de vergadering zal de werkgroep de realisatiefase ingaan.

Namens de werkgroep leden uit de Padelcommissie,

Patrick Schadee, Robert Dekker, José Spa en Erwin Rollema

Deel dit bericht!