Over MLTC

MLTC is opgericht op 12 mei 1915 en heeft al een fors aantal jaren haar thuisbasis op het tennispark op het sportpark Koedijkslanden. De vereniging heeft ongeveer 450 leden, waarvan ongeveer 150 jeugdleden.
De vereniging beschikt over 10 gravel buitenbanen en 4 miniveldjes.  Alle banen zijn verlicht. Het park heeft begin 2012 een complete renovatie ondergaan waardoor het geheel er weer toekomstbestendig bijligt.
Daarnaast kent de accommodatie een prachtige tennishal met 6 indoorbanen en een gezellig clubhuis met kleedkamers en sanitaire voorzieningen. Dus ook indoortennis kan plaats vinden op het eigen tennispark.
MLTC is een vereniging voor iedereen, zowel de prestatie speler als de recreatie speler is welkom.

Naast de activiteiten is er (bijna) altijd gelegenheid tot vrij tennissen. De commissies houden zoveel mogelijk rekening met vrij tennissen.

 

Meldt u zich dus bij de organiserende commissie als alles bezet lijkt. Uitzondering hierop is de competitie. Door het grote aantal competitieteams dat uitkomt voor MLTC, zal er op dagen dat er thuis gespeeld wordt, geen baan vrij zijn voor andere spelers.

Vrijwilligers
De meeste activiteiten binnen MLTC worden door vrijwilligers uitgevoerd. Mocht u zich op wat voor gebied ook voor onze vereniging in willen zetten, kunt u contact opnemen met één van de bestuursleden. Ook hier geldt: vele handen maken licht werk en u bent snel ingeburgerd.

Mocht u besluiten om lid te worden van MLTC, dan wenst het bestuur u een gezellige en sportieve periode toe bij MLTC.