Samen schoon! Save the date: Zaterdag 25 september a.s.

Aan alle positieve leden van MLTC (iedereen dus).

Vroeger hadden wij een traditie, een schone traditie, een groene traditie. Dat is lang geleden, helaas. Vóór Corona en haar beperkende maatregelen.

Van tijd tot tijd kwamen wij tezamen. Goed geluimd, met werklust, gemeenschapszin en het nodige tuingereedschap (dat wij zo veel mogelijk van thuis meegebracht hadden).

Wij noemden ons ‘Groenlingen’ en onder leiding van onze opper Groenling Roel van Wijk, gingen wij aan de slag. Niet eerder natuurlijk, dan dat wij onder het genot van een kop koffie of thee, onze instructies gekregen hadden en in werkgroepjes ingedeeld waren.

De laatste keer, dat zo’n ‘event’ heeft plaatsgevonden, was in het toen nog virusvrije jaar 2019. Hóóg tijd dus om eindelijk weer eens schoffel, bezem, schep, schaar, kruiwagen e.d. ter hand te nemen. Onze vereniging groeit en bloeit, maar ons ‘huis’, ons park óók. Onkruid tiert welig, reclameborden zijn vies. Zomaar een paar items, die o.a. aanpak nodig hebben.

Corona hield ons thuis, maar gelukkig mogen wij weer samenkomen en samen iets doen! Voor onze club, voor elkaar, voor onszelf. Want de club zijn wij allemaal bij elkaar. En daar hebben wij een mooie datum voor gevonden.

Op zaterdag 25 september is het Nationale Burendag. Een oproep tot gezamenlijkheid en verbinding. Wij roepen eenieder, jullie allemaal, op om ons te helpen.

08:30 uur aanvang en instructie

10:30 uur koffie/thee, cake

11:00 uur weer aan de slag

13:00 uur gezamenlijke lunch

 

middag     lekker uitrusten en naar de barbecue van je buurt

 

Meld je aan op info@mltc.nl

 

“Een gezonde geest in een gezond lichaam”

“Een gezonde club op een schoon park”

 

Alvast dank, Roel van Wijk en Walther de Hart

 

Deel dit bericht!