De eerste veranderingen in het clubhuis

Nu Harold en Ruerdtsje vanaf 1 oktober de gastheer en gastvrouw worden in het MLTC-clubhuis is het tijd om jullie te laten weten dat het clubhuis de komende weken een metamorfose zal onder gaan. Het concept van  Bij Jans zal langzamerhand worden doorgevoerd.

Vanaf 12 september 15.00 uur starten de werkzaamheden. Als eerste wordt het plafond aangepakt. Daarna gaan de elektricien en de schilder aan het werk.

Van 12 september 15.00 uur tot en met 16 september zal het clubhuis gesloten zijn. Alleen tijdens de ochtenden is er gelegenheid om een koffie kopje of thee te verkrijgen in de ruimte van Het Erf, in de hal bij de grote witte toegangsdeuren. Bij slecht weer wordt er in het tussenpad een tijdelijk terras gemaakt.

Geprobeerd wordt het clubbuis vanaf donderdagavond 16 september weer te openen.

In de week van 20 september gaat de timmerman aan de slag. In deze week is het clubhuis geopend maar de werkzaamheden kunnen natuurlijk wel wat overlast veroorzaken. Zo kan het voorkomen dat een deel van het clubhuis niet toegankelijk is of dat ook in deze week consumpties bij Het Erf verkrijgbaar zullen zijn. Hier ontkomen we niet aan, wanneer we willen verbouwen en toch ook openblijven om jullie toch de gelegenheid te geven het clubhuis te gebruiken.

We streven er in ieder geval naar dat tijdens de competitie het clubhuis zoveel mogelijk ter beschikking is.

 

Met sportieve groet,

 

Bestuur MLTC

Harold en Ruerdtsje

Deel dit bericht!