MLTC doet mee met sportplaatjes actie Jumbo Meppel
9 oktober 2019
Categorie:
Tags:
Tags: , ,

We gaan op de foto!

Altijd al gedroomd om je eigen gezicht op een sportplaatje te zien en anderen te zien vechten om jouw plaatje te krijgen voor het album? Binnenkort gaat het werkelijkheid worden want supermarkt Jumbo Machiela uit Meppel en MLTC gaan samen een sportplaatjesactie opzetten.

Het is de bedoeling dat er een uniek verzamelalbum wordt gemaakt met veel info over onze vereniging en alle andere verenigingen uit Meppel. Iedere vereniging krijgt haar eigen gedeelte in de brochure.

Wie kan er op de foto? Van Rood, Oranje, Groen naar Geel, junioren, senioren, spelers uit ons eerste team, spelers van de doordeweekse competitie, 50+plus tossers, tennissers, padelspelers en iedereen die hier tussen zit. Ook worden er plaatjes van onze vrijwilligers gemaakt. Zij zorgen er immers voor dat MLTC al die leuke dingen kan organiseren, dat we competitie kunnen spelen, dat we toernooien kunnen organiseren, dat er padelbanen zijn, dat er…. enzovoort, enzovoort. Zo ontstaat er een collectorsitem waar de gehele vereniging in wordt opgenomen

Inmiddels zijn we gestart met de voorbereidingen. We plannen 2 fotodagen waarop een professionele fotograaf de foto;s gaat maken. Dit staat gepland voor zaterdag 2 en zaterdag 16 november 2019 bij

Korfbal Meko ‘74

Sportpark Koedijkslanden 14

7944 PA Meppel

Er komen zowel teamfoto’s als individuele foto’s. Jullie begrijpen dat dit een hele logistieke operatie is waar we allemaal jullie medewerking voor vragen. Een ieder ontvangt te zijner tijd een brief waarin toestemming wordt gevraagd voor het maken  en plaatsen van de foto voor de actie. Daarna ontvang je nadere informatie over het tijdstip voor de fotodagen en ontzettend belangrijk, houd je aan het tijdstip!

Laat deze unieke kans niet aan je voorbij gaan, het resultaat wordt prachtig. Plan dus niets op zaterdag 2 en 16 november totdat je weet wanneer je op de foto gaat.

Voor alle duidelijkheid nog even wat aandachtspunten op een rij:

  • Schrijf alvast zaterdag 2 en 16 november a.s. in de agenda!!! Op deze zaterdagen moet iedereen op de foto. Een andere datum is er niet.
  • Alle foto’s worden gemaakt door een officiële fotograaf .
  • Iedereen moet toestemming geven voordat hij/zij op de foto gaat. Dit gaat middels formulieren die nog toegezonden gaan worden.
  • Alle persoonlijke foto’s worden binnen genomen, teamfoto’s buiten, mits het weer het toelaat. Er zullen mensen aanwezig zijn die ervoor zorgen dat alles vlotjes kan verlopen
  • We gaan in onze tenniskleding op de foto.

Het bestuur dankt supermarkt Jumbo Machiela voor deze prachtige actie. De voorbeeld albums die we hebben gezien zijn geweldig en we staan allemaal te popelen om er voor alle partijen een succes van te maken!

Voor vragen kun je voorlopig terecht bij de jeugdcommissie, te bereiken via jeugd@mltc.nl.

Met sportieve groet,

Bestuur MLTC