Schrijf je in voor teamtennis!
13 oktober 2019
Categorie:
Tags:
Tags: , ,

Na de competitie gaan we weer beginnen met de teamtrainingen in de hal. Deze teamtraining heeft een nieuwe naam en heet voortaan Teamtennis. Teamtennis is beschikbaar voor alle competitiespelers.

In de bijlage vind je daarvoor alle informatie en opgave formulier.

Waarom een aantal wijzigingen

  • Teamtraining werd veelal geassocieerd met een tennistraining zoals die wordt gegeven door jullie tennisschool, enkel ligt de nadruk van begeleiding teamtennis op het stimuleren en aansturen om gezamenlijk zelfstandig te trainen.
  • Er is gekozen voor zoveel mogelijk vaste tijden en data. Door de vele activiteiten afgelopen jaar werden wisselende tijden en data niet prettig ervaren.
  • Start na afloop van de najaarscompetitie, zodat nu iedere competitie speler (ook de zondag speler) de mogelijkheid heeft om te kunnen deelnemen.

Opgave kan door

  • Het opgave formulier Teamtennis MLTC 2019-2020 printen, in te vullen en aan je trainer te geven of in te leveren in de grijze brievenbus die bij de ingang van de hal hangt.
  • De meest gemakkelijke manier is echter door het opgave formulier Teamtennis MLTC 2019-2020 van de website te downloaden, in te vullen en te mailen aan marjolijn.haverkamp@hotmail.com .

Graag ontvangen wij jullie opgave uiterlijk 1 november.

Wij wensen jullie veel tennisplezier en pak deze unieke kans om in vorm te blijven voor de competitie.

Heb je vragen, aarzel dan niet contact op te nemen met de TC van MLTC of met je trainer.

 

Met sportieve groet.

 

TC van MLTC