Trainerswissel bij Breakpoint: Anita Bos en Bas Pengel aan de slag bij MLTC
1 april 2017
Categorie:
Tags:
Tags:

Met ingang van het buitenseizoen stopt Jelle Boers met het geven van tennistraining op de dinsdag. Aan het team van Breakpoint zijn de tennistrainers Anita Bos en Bas Pengel toegevoegd. Zij nemen de trainingen op de dinsdag over.

Anita gaat de privétrainingen en, samen met Harold, de VO trainingen verzorgen. Bas zal de trainingen op de avond voor de volwassenen voor zijn rekening nemen.

Voor sommigen van jullie is Anita een bekende. Zij heeft een aantal keren mede de tenniskampen naar Spanje begeleid. Anita is al jaren hoofdtrainster bij tennisvereniging RUNA in Ruinen. Anita – 2 speelster – komt uit in de 1e klasse gemengd zondag voor TV Strokel uit Harderwijk.

Bas zal voor iedereen een nieuw gezicht zijn. Bas is afkomstig uit Steenwijk, actief speler in de zaterdag 2e klasse heren voor LTC Steenwijk en werkzaam voor Tennisevents, het voormalige Haarhuis en Eltingh. Bas heeft een jarenlange ervaring als trainer/begeleider van deze (prestatieve) tenniskampen en -clinics.

Wij zijn er van overtuigd dat we, mede met deze 2 nieuwe, enthousiaste trainers, een fantastisch sportief zomerseizoen tegemoet gaan.

 

Met vriendelijke groet,

Team Breakpoint