Tennis en het Coronavirus Update

Vanmiddag heeft de Nederlandse regering nieuwe maatregelen genomen in het belang van de volksgezondheid en om de verdere impact van het Coronavirus zoveel mogelijk te beperken. In het kort komt het er op neer dat wat begin van de week het advies was voor Noord Brabant, nu voor heel Nederland geldt.

De KNLTB volgt het advies en de richtlijnen die vanmiddag zijn afgegeven en sluit zich aan bij de oproep van NOC*NSF. MLTC sluit zich uiteraard ook hierbij aan. Tot en met 31 maart 2020 worden alle sportevenementen afgelast. 

Het kabinet heeft ook voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep ondersteunt MLTC eveneens en daarom gaan de volgende geplande evenementen c.q. overleggen en vergaderingen NIET door:

  • NLDoet op 14 maart 2020
  • Algemene Leden Vergadering op 25 maart 2020
  • Open Dag op 28 maart 2020.

Trainingen zullen worden aangepast aan de dringende adviezen van de KNLTB en NOC*NSF. Vrij tennissen en padellen kan vooralsnog doorgaan mits de richtlijnen van het RIVM in acht worden genomen.

Voor meer informatie kijk op Tennis en het Coronavirus.

Wij zullen jullie op de hoogte houden of en wanneer de afgelaste activiteiten opnieuw zullen worden gepland. Dit zal in ieder geval niet voor 31 maart 2020 het geval zijn.

Wil je meer weten over activiteiten bij MLTC ? Mail dan met info@MLTC.nl.

 

Met sportieve groet,

Bestuur MLTC

 

Deel dit bericht!