MLTC Jeugd Laddercompetitie 2017 Nieuwsflits

Er is inmiddels een aantal (spannende) ladderwedstrijden gespeeld in de 1ste Klasse en de Hoofdklasse. Voor meer dynamiek is vanaf vandaag de promotie regel aangepast, dat lees je onderaan deze nieuwsflits. Voor de drie toppositie spelers uit de 1ste klasse betekent dit dat ze al een clubgenoot uit de Hoofdklasse mogen uitdagen!

Nu de reguliere voorjaarscompetitie voorbij is zijn er meer gravelbanen beschikbaar voor de laddercompetitie. Om de onderlinge wedstrijden tot aan de zomervakantie verder te stimuleren zijn vanaf 19 juni tot 22 juli op maandag, woensdag en vrijdag vanaf 16.00 tot 18.00 uur banen 5,6,7 en 8 geblokt voor deze wedstrijdafspraken. Onze hoofdtrainer Harold Jans is dan ook aanwezig voor vragen en begeleiding
Dus kijk op het actuele ladderbord in de kantine wie je kunt uitdagen en zoek het telefoonnummer op in de laddercompetitiemap. Bel dan gewoon het nummer en daag iemand uit! De ander MOET binnen 14 dagen de wedstrijd spelen of de ladderpositie opgeven, dat klimt natuurlijk sneller, maar is minder sportief.
Nu meer kans op Promotie
Wijziging: sta je in de top 3 van de 1ste klasse of de Hoofdklasse en heb je tegen de andere 2 al een wedstrijd gespeeld, dan mag je (ongeacht de uitslag) iemand uitdagen van de onderste trede/rij van de Hoofdklasse of iemand van de onderste drie treden van de Eredivisie. Dus meer flexibiliteit en dus meer kans op promotie!
Let op! In de week van 10 juli is er een internationaal Jeugd Toernooi bij MLTC, dan zijn de banen bezet. Je kunt wel met je clubgenoten kijken naar deze wedstrijden en veel inspiratie opdoen. Misschien zie je daar ook de toekomstige Rafael Nadal of Justine Henin. Hoe COOL is dat! 
Voor vragen kun je terecht bij je tennisleraar of mailen naar tennisladdercompetitie@outlook.com

Deel dit bericht!