MLTC doet mee aan Rabo ClubSupport, stem op je club!
24 september 2019
Categorie:
Tags:
Tags: , , ,

Nu ons park steeds mooier wordt, we de oefenmuur eindelijk hebben staan en deze ook regelmatig gebruikt wordt, is het duidelijk dat we nog wel iets moeten doen om er een gezellige plek van die oefenmuur te maken.

Daarom doen we mee aan de Rabo ClubSupport actie. Voor meer informatie over ons doel ga je naar Rabobank MLTC

Met Rabo ClubSupport viert de Rabobank samen met de clubs, stichtingen en verenigingen de echte winst. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. De Rabobank vindt dat zij dit niet alleen moet koesteren maar ook steunen. Daarom geeft zij ieder jaar een deel van de winst aan verenigingen door het hele land. Zodat wij kunnen blijven doen wat we nu al doen en de wereld een heel klein beetje mooier kunnen maken.

Hoe werkt het?

Als lid van jouw Rabobank kun je vanaf 27 september op MLTC stemmen. Ben je nog geen lid van de Rabobank, vraag dan nu jouw lidmaatschap aan, zodat je straks jouw stem op MLTC kunt uitbrengen. Lid worden kan door te klikken op lid worden Rabobank. Hier zijn geen kosten aan verbonden maar je moet wel een rekening hebben bij de Rabobank.

Met sportieve groet,

 

Bestuur MLTC