Heel eenvoudig je club sponsoren? Zonder dat het je iets kost?
26 oktober 2019
Categorie:
Tags:
Tags: , ,

Heel eenvoudig MLTC sponsoren en dat zonder dat het je iets kost? Dit kan!

Doe je online aankopen via Onzeclubwinkel.nl en steun MLTC.

Hoe werkt het?

Het principe is simpel:

Jij doet je online aankopen zoals je dat normaal ook doet. Maar, met OnzeClubwinkel spaar je ondertussen voor MLTC én ontvang je zelf ook een bedrag terug.

Aanmelden

Je meldt je aan bij OnzeClubwinkel en geeft aan voor welke vereniging je wilt sparen. Zoek naar Meppeler LTC in de lijst en klik onze naam aan.

Online aankopen

Op www.onzeclubwinkel.nl vind je de winkel naar keuze. Via OnzeClubWinkel klik je vervolgens simpelweg door naar de webwinkel en shop je zoals je dat gewoonlijk ook doet. Het enige verschil is dat de webshops registreren dat jij via OnzeClubwinkel bent doorgelinkt.

De aankoop wordt dus niet gedaan bij OnzeClubwinkel maar gewoon rechtstreeks bij de winkel.

Sparen voor je club

Zodra er een aankoop of boeking is afgerond ontvangt MLTC een commissie van de betreffende aankoop. De webwinkel zorgt ervoor dat er commissie naar OnzeClubwinkel gaat. Zij hebben geregistreerd voor welke club jij spaart en dus delen zij de commissie met MLTC.

Korting voor jou

Naast dat er een deel van het aankoopbedrag (de commissie) naar jouw vereniging gaat, ontvangt jij ook een deel terug. De betekent dus dat je altijd korting krijgt op je aankoop of boeking.

Hoe kan dat?

OnzeClubwinkel heeft afspraken met meer dan 600 webshops. Deze webshops willen graag meer klanten aan zich binden. Zij betalen dus een commissie wanneer er iets wordt besteld door iemand die is aangesloten bij OnzeClubwinkel. Dit delen zij met jou en met MLTC.

Als je denkt dat de paar kleine aankopen die jij doet, niets uitmaken, bedenk dan wanneer 150 leden iedere maand € 0,35 sparen, dit per jaar voor MLTC al € 630,– oplevert.

Meld je dus snel aan en doe je Sinterklaas en Kerstinkopen via OnzeClubwinkel.

Met sportieve groet,

Bestuur MLTC