Donderdag 5 april begint de voorjaarscompetitie 2018
4 april 2018
Categorie:

Donderdag 5 april begint de voorjaarscompetitie 2018 weer. Veel tennissers kijken hier het hele jaar naar uit en zo ook bij MLTC. De TC is samen met Breakpoint en de spelers erg druk bezig geweest met het samenstellen en inschrijven van de teams. Zo hier en daar kostte dit veel hoofdbrekens maar uiteindelijk is het in orde gekomen en kijkt iedereen er naar uit om te kunnen gaan spelen.

MLTC heeft teams op de dinsdag- en donderdagochtend, op de woensdag- en vrijdagavond, op zaterdagmiddag en op zondag gedurende de hele dag. Zondag is de drukste dag van de week!

Uiteraard wordt er met de baanindeling zoveel mogelijk rekening gehouden met leden die recreatief komen tennissen. Op de zondag zijn hiervoor in principe baan 10 en 11 beschikbaar. Het is wel de bedoeling dat u de banen afhangt (dit kan ook vanuit huis via de KNLTB Club APP, te downloaden in de Apple of Play Store), zodat u weet dat er een baan beschikbaar is.

Wilt u weten wanneer de MLTC teams spelen en hoe zij het doen? Kijk dan op competitie.

Onze eerste 2 zondagteams zullen deze competitie in Head clubkleding spelen. Het is nog even spannend of de kleding op tijd klaar is. Deze teamkleding is ook voor de andere teams en leden aan te schaffen bij Jan Bralten. Heel binnenkort informeren we u hier verder over.