Dames dinsdag Kampioen in de 1ste klasse!!!

Onze voorbereiding begon uiteraard op die avond van 4 april j.l

De TC en Harold met zijn collega wisten ons op de juiste manier te motiveren, behalve een duidelijke uitleg in de digitale wereld van de KNLTB app ook nog eens de puntjes op de i betreffende ons dubbelspel.

Wij: Ali, Marijke, Ineke, Joke, Terry en Karin inmiddels ervaringsdeskundigen van minstens 25 jaar competitie en héél wat tennisuren in de benen begonnen op de eerste tennis dag met een mooie overwinning van 3-1 op Gramsbergen.

De 4-0 thuis tegen Luttenberg 1 was een makkie.

Op 23-04 naar Dalfsen waar we enkele bekenden tegen kwamen, de 2-2 gelijkspel was dan ook in de lijn der verwachtingen.

De meivakantie hebben we besteed aan het speuren op internet naar gelijkgestemde rokjes……, om uiteindelijk uit te komen op een frisse jeugdige kleur zodat we jong en fruitig met roze rokjes de baan kunnen betreden.

Resultaat een 3-1 overwinning op Hardenberg 1 en een prachtige overwinning van 4-0 op Nijverdal. Waarbij nog vermeld moet worden dat de mooiste wedstrijd van dit seizoen gespeeld werd door Terry en Karin die de 1ste set gewonnen hadden met 7-5 en in de 2de set een 1-5 achterstand wisten om te buigen in een 7-5 overwinning. Klasse!!

In Hellendoorn werden spannende wedstrijden gespeeld en uiteindelijk met een 3-1 overwinning terug naar Meppel, daar bleek dat we met 19 punten officieel al kampioen waren.

Onze laatste wedstrijd thuis waren we uiteraard allemaal van de partij, met 3-1 werd Hardenberg 2 verslagen.

Als speciale vermelding nog voor onze topper Ali die van alle speelsters uit onze klasse bovenaan eindigt in de Winst en Verlies poule: 10 gespeeld 1 verloren.

Zoals op de foto te zien is zijn we nog in de rozen gezet, namens MLTC kwam Aart ons verrassen met een attentie en van onze vaste supporters en tennisvriendinnen kregen we ook een mooie roos aangeboden.

Onze afsluiting die avond in Zwolle was een memorabele, net als tijdens onze tennispotjes werd ons geduld aardig op de proef gesteld maar het resultaat van het Indiaas eten mocht er uiteindelijk zijn.