Corona Update, meer duidelijkheid tennis en padel verzwaring maatregelen
4 november 2020
Categorie:
Tags:
Tags: , , , ,

Er is eindelijk duidelijkheid vanuit de overheid/NOC*NSF. Helaas mogen er maar 2 personen per baan zijn, waardoor het niet is toegestaan om dubbels te spelen de komende 2 weken. Trainingen mogen eveneens plaatsvinden met 2 personen per baan (4 personen trainen op 2 banen, 8 personen trainen op 4 banen etc.). Dit geldt voor zowel padel als tennis.

Lees het bericht op de website van de KNLTB Verzwaring coronamaatregelen geen dubbelspel de komende 2 weken.

Van de Gemeente Meppel ontvingen wij een soortgelijk bericht waarin zij voor de extra regels ten aanzien van sport en bewegen verwijzen naar de website van de rijksoverheid. Klik hier voor deze website. Wanneer het nodig mocht zijn de noodverordening aan te passen dan worden wij geïnformeerd.

Heb je vragen, kijk dan op Corona – veelgestelde vragen.

Wij vinden het ook bijzonder vervelend dat deze maatregelen worden genomen, maar ze zijn nodig. De regels zijn strak, de handhaving strikt.

Aan degenen die al een baan hebben gereserveerd met 4 personen (padel én tennis) het volgende verzoek: Wanneer jullie besluiten helemaal niet te komen, verwijder dan de reservering in zijn geheel. Wanneer je alsnog met 2 personen komt, pas dan de reservering aan door de namen van de 2 personen die niet komen te verwijderen. Het reserveringssysteem is dusdanig aangepast dat er op dit moment ook bij padel voor 2 personen afgehangen/gereserveerd kan worden.

Normaal gesproken zouden we nu een deel van de  banen gaan sluiten en winterklaar gaan maken. Gezien de huidige ontwikkelingen zullen we dit nu zo lang mogelijk uitstellen zodat alle banen beschikbaar blijven.

We houden jullie van de ontwikkelingen op de hoogte.

 

Met sportieve groet,

Bestuur MLTC