Verlenging samenwerking MLTC en Breakpoint
10 september 2019
Categorie:
Tags:
Tags: , ,

In het geweld van de opening van de padelbanen, de communicatie hierover en de start van de najaarscompetitie hebben wij jullie nog niet kunnen informeren over de verlenging van het contract tussen MLTC en Breakpoint. MLTC en Breakpoint werken sinds 2014 naar volle tevredenheid samen.

Breakpoint is een kleine tennisorganisatie die werkt vanuit de kernwaarden: ambitie, creativiteit, kwaliteit en ontwikkeling. Er is aandacht voor de recreatieve speler en voor de wedstrijdspeler, voor de jonge startende tennisser en padeller maar ook voor de oudere, meer ervaren tennisser en padeller. Wat voor speler je ook bent, of je tennist of padelt, of je jong of oud bent of op welk niveau je ook speelt, je kunt bij Breakpoint terecht. Dat sluit naadloos aan bij onze club.

Breakpoint heeft een uitstekende relatie met de KNLTB en werkt nauw met hen samen. Ook is Breakpoint werkzaam bij een aantal toonaangevende verenigingen in de regio waardoor er voor MLTC meer mogelijkheden ontstaan om samen te werken op allerlei gebieden. Je kunt dan denken aan kennis uitwisselen en delen maar ook aan het uitwisselen van spelers om samen een competitieteam te kunnen samenstellen, aan gemeenschappelijke trainingen, aan het delen van kosten etc. Belangrijk is dat door de samenwerking met Breakpoint deze verenigingen elkaar kunnen versterken.

Tennis kun je al jong leren maar dat moet wel op een verantwoorde manier gebeuren. Tennissen en padellen kun je, met de juiste begeleiding heel lang, heel veel, blessurevrij doen.

Dit zijn redenen voor MLTC om het contract met Breakpoint te verlengen; continuïteit, samen bouwen aan de tennis en padel toekomst in Meppel, met en door gecertificeerde, enthousiaste, bevlogen tennisleraren.

Met sportieve groet,

Bestuur MLTC