Uw privacy is belangrijk, toestemmingsverklaring

Het zal niemand zijn ontgaan dat vanaf 25 mei 2018 de regels die over het gebruik van uw (persoons-) gegevens gaan, veranderen. Uiteraard zal ook MLTC zich aan de richtlijnen van deze Europese wetgeving houden. Zo is het bestuur van MLTC op grond van deze AVG formeel verplicht toestemming te vragen om persoonsgegevens te mogen gebruiken in de administratie. Om te kunnen voldoen aan de wettelijke voorschriften vragen wij, zowel aan bestaande als nieuwe leden, of u zo vriendelijk wilt zijn om de  Toestemmingsverklaring die u ook per mail ontvangt in te vullen, te ondertekenen en te retourneren. Door deze in te vullen geeft u toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens voor een goede ledenadministratie en de incasso van uw contributie (opt-in). U hebt altijd het recht om uw gegevens te wijzigen of te laten verwijderen (opt-out).

U kunt de verklaring in de grijze brievenbus bij de ingang van de hal doen of  u mailt hem terug aan info@mltc.nl.

MLTC neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang en ongewenste openbaarmaking tegen te gaan. MLTC verstrekt uw persoonsgegevens niet aan anderen.

Lees ook de Privacyverklaring van MLTC op de website. Hierin vindt u meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens en hoe u deze kunt wijzigen of verwijderen.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Met sportieve groet,

Bestuur MLTC

Deel dit bericht!