Uitnodiging Algemene Leden Vergadering 9 december 2020
20 november 2020
Categorie:
Tags:
Tags: , , ,

Beste leden en ouders van jeugdleden,

Door de bijzondere omstandigheden rondom COVID-19 hebben wij nog geen Algemene Leden Vergadering kunnen organiseren. Dit dient echter wel te gebeuren en daarom hebben we deze inmiddels gepland op 9 december 2020, 20.00 uur. Bijgaand ontvangen jullie de agenda.

Er is een maximaal aantal mensen dat in 1 ruimte mag zijn en dan moet er ook 1,5 meter afstand gehouden kunnen worden. Daarom hebben we besloten de ALV online te doen. Enkele dagen voor 9 december 2020 zullen jullie een mail met een link ontvangen en instructies waardoor je kunt deelnemen aan de ALV.

Het bestuur zal de vergadering ‘uitzenden’ vanuit de kantine. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar om live in de kantine aanwezig te zijn. Overweeg of het in jouw persoonlijke omstandigheden verstandig is om deze keuze te maken. In de kantine geldt tijdens de ALV een mondkapjesplicht. De horeca is dicht en het is niet toegestaan zelf consumpties mee te nemen. Uiteraard worden alle maatregelen die vanuit de overheid zijn opgelegd m.b.t. het Coronavirus gerespecteerd.

Heb je geen andere mogelijkheid dan live de ALV bij te wonen, meld je dan voor 7 december aan via info@mltc.nl.

De uitnodiging voor de ALV is deze keer ook voor ouders van onze jeugdleden. Wanneer je geen lid bent, maar wel geïnteresseerd bent in het wel en wee van MLTC, kun je de ALV online bijwonen. Ook daarvoor dien je je voor 7 december 2020 aan te melden via info@mltc.nl zodat we je tijdig de link kunnen sturen.

Voor ons is deze manier van het organiseren van de ALV ook nieuw en e.e.a. zal wellicht wat onwennig zijn. De situatie is echter niet anders en we gaan ons uiterste best doen om er een goede vergadering van te maken.

Met sportieve groet,

Bestuur MLTC