Teambuildingsweekend 2017
6 april 2017
Categorie:
Tags:
Tags:

Vrijdag 24 maart

Vandaag zijn de selectiespelers van MLTC vertrokken naar Terschelling voor het teambuildingsweekend 2017, om een sterkere band te krijgen binnen de hechte groep van de zondagcompetitie. Voordat ze vertrokken hebben ze met elkaar tennisactiviteiten gedaan. Rond de klok van zessen zijn ze met een club van 22 spelers en 4 begeleiders waaronder onze kok Ton van Maanen en onze kantinebeheerder Dorien Fijnheer. De spelers hadden eerst even tijd om te douchen na het tennissen voordat ze in de auto stapten.

Op de boot was het een en al gezelligheid, er werden spelletjes gedaan en grappen gemaakt. Rond een uur of 22:00 zette de spelers hun eerste stappen op het waddeneiland Terschelling. Met behulp van de fiets gingen de spelers onderweg naar de logeerboerderij. Toen ze daar aankwamen zochten veel spelers de slaapzalen op en gingen op bed liggen. Sommigespelers gingen gelijk slapen, maar de beruchte Robin Grit bleef natuurlijk weer een en al geinen.

Zaterdag 25 maart

Vroeg in de ochtend stonden alle spelers om 7:15 buiten met loopschoenen aan. Onder begeleiding van Harold Jans hebben ze een ochtendrun gemaakt en wat aandacht aan het loopscholing besteed. Ton en Dorien verzorgden het ontbijt terwijl de spelers zich in het zweet aan het werken waren. De hele dag werd er veel gesport en getennist. Het zwaarste deel vond plaats op het strand van Terschelling. Ze hebben daar volle bak getraind en het resultaat mocht er zijn. Iedereen was uitgeteld en had zware benen. In de middag werd er toch nog getennist waarbij sommige spelers de frustraties toch weer even kwamen kijken, vooral bij Thomas van Maanen liepen de emoties toch redelijk op.

Na het avondeten begon de avondactiviteit waarbij de spelers 4 flessen meekregen en ze een route moesten lopen die was uitgetekend op een kaart. Op de route moest je opdrachten doen. De opdrachten waren onder leiding van Ton, Harold en Jelle. Een van de opdrachten was om 4 flessen van 1,5 liter te vullen in de zee en zo vol mogelijk mee te nemen terug naar de boerderij, maar je had helaas geen dop om de fles af te sluiten.

Zondag 26 maart

De volgende dag was het ook weer vroeg dag en veel van de spelers waren gesloopt en hadden spierpijn door de trainingen van de dag ervoor. Zondag werd er alleen ‘s ochtends hardgelopen. Na de hardlooptocht werden de koffers gepakt en gingen ze weer richting de boot.

Op de boot werd de traditionele leidershoed uitgereikt. Voorgaande jaren waren Gijs Feij (2016) en Tess van der Feen (2015) de leiders van het weekend. Dit jaar had Daphne Haverkamp zich van haar goede kan laten zien. Hierdoor veroverde zij de leidershoed.

Helaas kregen we op de boot ook het nieuws dat onze andere trainer, Jelle Boers, ging stoppen met de trainingen van de groep op dinsdag. Al met al tijdens dit weekend hebben de spelers zich goed voor kunnen bereiden op de competitie die aankomend weekend (zondag 9 april) al gaat beginnen. Ze kijken er allemaal naar uit!

Al met al was het een fantastisch weekend en ze kijken al uit naar het volgende teambuildingsweekend!