Rabobank Clubkas actie begint vandaag! STEMMEN!!
15 maart 2018
Categorie:
Tags:
Tags: , ,

Breng nu jouw stem uit en steun MLTC!

U kunt vanaf nu t/m 31 maart 2018 als lid van Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland stemmen op MLTC. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 100.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Elke stem levert dus geld op voor MLTC!

Het is voor MLTC belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te werven. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor het realiseren van een oefenmuur op ons complex. Het zou fantastisch zijn als jij, jouw familie en vrienden stemmen geven aan MLTC tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. Kijk voor meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/mss en bekijk het filmpje op facebook!

Hoe werkt het stemmen?

Alle Rabobank-leden vanaf twaalf jaar van Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland worden persoonlijk uitgenodigd om hun stemmen uit te brengen. Ieder lid krijgt vijf stemmen ter beschikking die uitsluitend via een online stemmodule uitgebracht mogen worden. Dit gaat op een beveiligde manier. Een lid mag vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee op dezelfde club.

Toon je clubhart en stem op ONS!