Padel & Tennis Groep Meppel

Wij ontvingen een beeldverhaal van de inmiddels roemruchte Padel & Tennis Groep Meppel. Het is bijna een speelfilm geworden, ter lering en vermaak, over het leven van twaalf dappere strijders in moeilijke tijden. Met dank aan (in alfabetische volgorde) Aad, Bart, Cor, Hans, Henk K., Henk S., Jan, Jurri, Klaas, Roelof, Ulfert en Wim.

Deze krasse zestigers en zeventigers laten zien, hoe zij gretig van geest en lenig van lijf en leden blijven. Opvallend is de blinkende staat van het getoonde vervoermiddel, de beroemde Kreidler Mustang, passend bij de blakende conditie van de berijder(s). En geheel in stijl met de meeslepende Rhythm & Blues song “Mustang Sally”.

Zelfs een kleine subtiele woordspeling “wij schuiven aan” ontbreekt niet. Een verwijzing naar de benaming van het type brommers, dat voorbijkomt: de buikschuiver. Het geheel is een uitstekend voorbeeld van saamhorigheid met een gezonde dosis humor als medicijn tegen de dreiging van onsamenhangendheid en isolatie.

Samen apart en apart samen. We ontvangen graag meer dergelijke inspirerende inzendingen!

Het beeldverhaal mogen wij helaas niet plaatsen omdat er muziek op te horen is die auteursrechtelijk beschermd is. Dus stuur ons je leuke filmpjes maar graag zonder muziek.

Met sportieve groet,

Bestuur MLTC

Deel dit bericht!