Opgave deelname Zomeravond competitie (uiterlijk 5 maart)

Beste clubgenoot / Tennisser,

Zomeravondcompetitie

Speel je nog geen competitie of wil je naast de Voorjaarscompetitie nog meer competitie spelen of ben je in het weekend verhinderd, dan is er nog de mogelijkheid om Zomeravond competitie te spelen. De Zomeravondcompetitie is een recreatieve competitie welke wordt gespeeld op zeven woensdagavonden in de maanden mei en juni.

Voor Wie

Deze competitie is alleen voor spelers en speelsters van 17 jaar en ouder en is geschikt voor alle speelsterktes. Daarom ook zeer geschikt voor zowel beginnende als meer ervaren tennis spelers.

Soort partijen

Elke competitiedag bestaat uit vier dubbels. Dat kan 4x HD zijn, 4x DD of DD, HD en 2x GD.

De klasse indeling van de teams zijn op basis van de actuele rating.

Speeldagen

Er wordt gespeeld op woensdag 13, 20 en 27 mei, 3, 10, 17 en 24 juni 2020. Tijd vanaf 19:00 uur.

Teams en spelers

Elk team bestaat uit minimaal 4 spelers. (Dames, Heren of Gemengd)

Wanneer/hoe inschrijven

Aanmelden als team of als je nog geen team hebt (reserve) speler, kan door een mail te sturen naar tc@mltc.nl met daarin genoemd de spelersnamen van je team. Mocht je nog niet over een volledig team beschikken, dan kan er door de TC worden geholpen bij het zoeken naar medespelers of bemiddeld worden in het aansluiten bij andere teams.

De TC van MLTC ontvangt je aanmelding graag uiterlijk 5 maart.

Inschrijving bij de KNLTB wordt gedaan door de TC van MLTC in de periode van 5 tot en met uiterlijk 19 maart, daarna sluit de inschrijving bij de KNLTB.

Met vriendelijke groet,

Namens de TC van MLTC

Fokke Ypma

Deel dit bericht!