Open Indoor Meppel 2018 succesvol afgesloten
6 februari 2018
Categorie:
Tags:
Tags: ,

In de tennishallen van Meppel zijn afgelopen twee weekenden het Open Indoor Meppel 2018 gespeeld. Met ruim 190 deelnemers en 190 wedstrijden was het een goed bezet toernooi, met veel spelers uit Meppel en de wijde omgeving.

De 1e prijs bij de HE3 ging met overtuigende cijfers naar Erik Dallinga (6-1/6-2). Hij versloeg zijn MLTC clubgenoot Robin Grit. Ook de HE4 was ook een Meppeler onderonsje. Jordy Grit won met 6-3/6-2 van Twan Apeldoorn. Jordy was ook de winnaar van de HE5, waarin hij won van Thomas van Maanen (MLTC) met 6-1/6-2. De DE4 finale was helaas een walkover, wegens ziekte. Annemart Kleijn (MLTC) kon daardoor de prijs zonder spelen mee naar huis nemen. Annemart heeft ook de GD4 finale gewonnen, samen met Sven van der Feen (Kampen), met 7-6(4)/6-3. De poule van de HD5 is door Tivoli spelers Wouter Oleman en Patrick Sanders gewonnen.

De HE6 was een finale tussen Vincent Schadee, spelend voor MLTC en Julian Dijkstra, spelend voor KJLTC. Julian heeft deze partij gewonnen met 6-0/7-5. Appelscha was dit jaar goed vertegenwoordigd in het toernooi. In DD6 ging de eerste prijs mee terug naar Friesland. Maud Loupatty en Mare Schijf wonnen in een spannende finale van Kim van Dijk en Puck Louw (MLTC) met 6-4/4-6/7-6. Door drie winstpartijen in de GD6 35+ ging de eerste plaats naar Theo Knoop (MLTC) en Elsbeth Pronk (Tivoli).

De HD7 is gewonnen door vader en zoon Sven en Ynze Zeeman (beide MLTC). Met 6-1/7-5 hebben ze van Tim van der Laan en Sverre Marinus (Appelscha) gewonnen. De GD7 35+ is door de Meppelers Henk Koning en Marieke van Mulligen gewonnen. Ze hebben alle drie wedstrijden in hun poule met overtuigende cijfers gewonnen.

De sterk bezette HE8 categorie werd een finale tussen MLTC’er Sven Zeeman en Bas Oenema. Sven heeft de spannende partij gewonnen: 7-6/7-5. De DD8 poule is gewonnen door Annemijn Klunder en Floor van Scheijen, beide spelend voor NTV de Tussenboerslanden. Ze hebben drie poule wedstrijden gewonnen.

Overige winnaars:
DE3: Astrid Carton
HD4: Lars Boschman/Frans Casterman
DE5: Isa Spruyt
DD5: Dalin Bisschop/LysanneStuiver
DE6: Marjan de Groot-Loovers
HE6 35+: Gerton Springeling
HE7: Valentijn Berkien
DE7: Babeth Schoenmaker
DD7: Patricia Donker/Nicky van Wijmeren
DD7 35+: Anja Herskamp/Greta Snijder
HD8: Mervin Dijkstra/Ray Dijkstra
GD8: Daan Morsink/Rosan Smit