Nieuwsflits juli Jeugd Laddercompetitie
22 juli 2017
Categorie:

De zomervakantie is voor veel tennisjeugd van MLTC al begonnen. Heerlijk even ontspannen en genieten van meer vrije tijd. Tijdens de vakantie zijn er overigens ook tenniskampen. Misschien heb je je al opgegeven, maar de laatste week van de vakantie is er nog plaats in Beetsterzwaag. Lekker een weekje kamperen, plezier maken en samen een toernooi spelen. Vorig jaar een succes en ook leuk als afsluiting van de zomervakantie.

Op onze thuisbasis in Meppel kunnen we deze zomerperiode gewoon blijven tennissen. De tennislessen zijn afgelopen, dus er zijn voldoende banen vrij. Ook leuk om iemand, vriend/vriendin, buurtgenoot of kennis, eens te een keer mee te nemen om te gaan tennissen. Dat is gezellig en misschien vinden ze tennissen wel net zo leuk als jij!

Er zijn deze afgelopen week ook ladderwedstrijden gespeeld. Een prachtige wedstrijd met mooi rally’s en tactieken was te zien tussen Mattheo Knoop en Robin Grit. Dat zijn de nummer 1 en de nummer 3 uit de Eredivisie van onze laddercompetitie. Na een sportief potje tennis heeft Robin de nummer 1 positie niet kunnen overnemen van Mattheo. Robin kan het altijd opnieuw gaan proberen. Misschien is de volgende uitdaging wel de nummer 2, dan is Stijn Slump aan de beurt. Voor nu zijn de wedstrijden een goede voorbereiding voor toernooien die deze jongemannen gaan spelen.

In de Hoofdklasse zijn twee wedstrijden gespeeld. De meiden, Kim van Dijk en Puck Louw, hebben hun wedstrijden deze keer helaas verloren van de jongens, Ivar Vinke en Willem Veurink. Ivar heeft nu de nummer 1 positie overgenomen van Kim. Zo is het een ware stoelendans aan het worden en dit spel loopt door tot aan de herfstvakantie. Dus ga lekker zo door en bel elkaar op en spreek voor een wedstrijd af op onze club. Gezellig en sportief!

Voor vragen kun je terecht bij je tennisleraar of mailen naar tennisladdercompetitie@outlook.com