Meppel Storks Cup 2017
9 juli 2017
Categorie:
Tags:
Tags:

Zaterdag 8 juli is de Meppel Storks Cup 2017 bij MLTC begonnen. In dit toernooi spelen toptalenten tot en met 14 jaar vanuit de hele wereld.

Zaterdag en zondag werden de kwalificaties voor de meisjes en de jongens verspeeld, maandagmorgen start het hoofdtoernooi. Dan wordt er vanaf 9.00 uur tot laat in de middag gespeeld op 8 banen. Dit jaar zijn er veel Nederlandse spelers en speelsters. Helaas doen er geen MLTC-ers mee. We hopen dat dit volgend jaar wel weer het geval zal zijn.

Het wordt mooi weer, dus een prima kans om in Meppel, dichtbij huis, echt toptennis te kunnen bekijken. Wie weet, is een van de hier spelende talenten, een toekomstige Roland Garros of Wimbledon winnaar.

Doordat dit toernooi door MLTC wordt georganiseerd zijn er weinig banen beschikbaar om vrij te tennissen. Dit geldt zeker voor maandag, dinsdag en woensdag. Wanneer u zeker wilt zijn dat u kunt tennissen, neem dan vooraf even telefonisch contact op met de wedstrijdleiding, te bereiken op telefoonnummer 0522-241622.