Kooien van glas en hekwerk op het park van MLTC? Wat doen die daar?
29 augustus 2019
Categorie:
Tags:
Tags: , ,

Mocht het je ontgaan zijn, MLTC heeft het park uitgebreid met twee prachtige padelkooien. Naast tennis, biedt MLTC vanaf nu ook padel (spreek uit als (paa-dèl) aan. Deze dynamische en flitsende sport is overgewaaid uit Spanje en verovert nu langzaam ook de harten van de Nederlandse sporter. Ken jij het al?

Padel is een combinatie van tennis en squash en speel je dus in een kooi. Twee tegen twee. Volgens de puntentelling uit het tennis probeer je te scoren bij je tegenstander, waarbij je – net als bij squash – gebruik mag maken van de glazen wanden. Tof toch? Wat padel zo leuk maakt is de dynamiek ervan. Je moet niet alleen snel, maar vooral ook slim spelen. Dat maakt de sport geschikt voor iedere speler van iedere leeftijd.

Wij nodigen je hierbij graag uit om bij de officiële opening aanwezig te zijn op zaterdag 7 september om 13:00 uur. Tijdens een korte demonstratie wordt uitleg gegeven over het spel en de spelregels. Wil je liever zelf spelen? Dat kan! Geef je op voor het openingstoernooi dat aansluitend plaatsvindt door naam te mailen naar padel@mltc.nl. Wacht niet te lang, want er zijn maar een beperkt aantal plekken. Nog nooit eerder gespeeld? Geen probleem. Er wordt in poules gespeeld waarbij rekening wordt gehouden met de speelsterkte of ervaring met padel. Voor rackets en ballen wordt uiteraard gezorgd.

Tot zaterdag 7 september en kijk tot die tijd op www.mltc.nl voor meer informatie over bijvoorbeeld padelclinics, inschrijving en kosten (tot het eind van het jaar slecht € 25,- om onbeperkt te kunnen spelen!).

Groet,

De padelcommissie

PS: leef je je liever de hele middag op een springkussen uit, kom dan vooral ook :)