Jeugdclubkampioenschappen 2015

Zaterdag 12 september werden op de banen van MLTC de finalewedstrijden gespeeld van de Jeugd Clubkampioenschappen 2015.

Bij de jongste spelers en speelsters (categorie ROOD) werd Hille Vente degene die zich een jaar lang clubkampioen mag noemen terwijl in de categorie ORANJE de zege ging naar Jort Jorna.

In een spannende finale tegen Kim van Dijk won Ynze Zeeman de titel in de categorie GROEN.

Daar waar de kinderen tot 10 jaar hun wedstrijden gemengd spelen wordt er vanaf die leeftijd per leeftijdscategorie een jongens en een meisjes toernooi gespeeld.

In de categorie ME t/m 12 was Arianne Zwart de sterkste en dat gold ook Vincent Schadee die clubkampioen JE t/m 12 is geworden.

Isabelle Popma ging aan de haal met de titel in de categorie ME t/m 14 en na vijf wedstrijden spelen mocht Robin Grit zich opnieuw als clubkampioen huldigen bij de JE t/m 14.

In de oudste categorieën (ME en JE t/m 17 jaar) ging de titel bij de meisjes naar Michelle de Haan terwijl Mattheo Knoop in zijn laatste jaar de titel bij de jongens voor zich op eiste.

De Jeugdcommissie kijkt tevreden terug op een geslaagd toernooi. Nog een jaar trainen en dan zal de strijd om de eervolle titels weer losbarsten

De foto’s van de prijswinnaars zijn terug te vinden in het fotoalbum op de website.