HERINNERING: Hou 16 maart vrij voor je club en kom vanaf 9.00 uur bij MLTC. Wij gaan 1 keer iets anders doen dan tennissen!
20 februari 2019
Categorie:

Na de winter kijken we allemaal uit naar het warme tennisseizoen, de zonnige dagen, lekker op het terras een glaasje drinken, een potje tennissen of mooie wedstrijden kijken.

We willen onze club helpen om het park te onderhouden en ervoor zorgen dat het park op tijd klaar is zodat we er allemaal van kunnen genieten.

Wij vragen dus aan alle leden van MLTC, kleintjes, junioren, competitie teams, 18 tot 50 jaar leden , 50+ en meer , rolstoelleden, opa’s, oma’s, ooms, tantes, vriendjes en vriendinnetjes, kortom iedereen, om gezellig te helpen op zaterdag 16 maart. Kom dan met een snoeischaar of je hark, een emmer ……….. Wij kunnen alles gebruiken.

We gaan van 9.00 uur tot en met 16.00 uur met zijn allen het park voorbereiden, schoonmaken voor het seizoen 2019. Het is ook leuk om dit samen te doen en om elkaar op die dag te ontmoeten!

Het is ook prima wanneer je een uurtje komt helpen. Het is echt niet verplicht om de hele dag te komen (je krijgt dan wel heerlijke soep en broodjes).

Kun je helemaal niet, maar wil je wel iets doen? Ook goed, cake maken is ook prima.

We hebben deze actie aangemeld bij het Oranjefonds, bij NLDoet. Klik op de link voor meer informatie :https://www.nldoet.nl/klus/mltc-ensemble-voor-nl-doet

Alvast bedankt voor je hulp!

Niet vergeten, 16 maart, ik hoop jullie te zien!

 

Met sportieve groet,

 

Bestuur MLTC

Muriel Boltje