Doe mee met de Padelcompetitie 2021!

Wij gaan ervanuit dat de padelcompetitie 2021, eventueel aangepast aan de dan geldende regelgeving m.b.t. COVID-19, gespeeld gaat worden.

Bij de padelcompetitie wordt rekening gehouden met je niveau en deze is afgestemd op de competitiedata van het tennis. Competitie spelen biedt jou als padelspeler veel gezelligheid door samen met een team de baan op te gaan, maar je kunt jezelf daarnaast ook nog eens ontwikkelen als padelspeler door de wedstrijden die je speelt. Hiermee kun je in je eigen regio en op je eigen niveau meer wedstrijden spelen.

Door de KNLTB worden 2 competitievormen aangeboden:

  1. Triple Double competitie (april/mei)
  2. Voorjaarscompetitie (juni/juli)

In de bijlage padelcompetitie 2021 kun je meer vinden over de competitievormen. Nog meer informatie over competitie spelen kun je vinden op de padelwebsite van de KNLTB

Hoe schrijf ik me in?

Geef duidelijk weer, aan welke competitie je wilt deelnemen. Daarnaast kun je je ook individueel of als reserve opgeven zodat wij kunnen meekijken naar een passend team voor jou. Als team kun je hierbij een voorkeurs dag aangeven en zal er vanuit de vereniging een indeling op passend niveau worden gedaan.

De inschrijving voor de competitie verloopt via één centraal persoon per vereniging; de Verenigingscompetitieleider (VCL). De VCL is de contactpersoon voor de KNLTB aan de ene kant en voor alle aanvoerders van zijn/haar teams aan de andere kant. Aanmelden kan als team of als je nog geen team hebt (reserve) via j.coerts@live.nl.

Aanmelden kan tot uiterlijk 4 januari 2021!

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met Jordy Coerts, via j.coerts@live.nl of 06- 46308161.

 

Met sportieve groet,

 

Padelcommissie MLTC

Deel dit bericht!