Corona Update, avondklok vanaf 23 januari 2021
22 januari 2021
Categorie:

Het kabinet heeft een aanscherping van de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus afgekondigd. Om het aantal contacten tussen mensen te verminderen en besmettingen te voorkomen, moeten we ’s avonds thuisblijven. Vanaf zaterdag 23 januari geldt daarom een avondklok van 21.00 uur tot 04.30 uur.

Buiten sporten is nog steeds toegestaan. Dit betekent dat bij MLTC padel mogelijk is, zolang je zorgt dat je om 21.00 uur thuis bent.

  • De avondklok geldt voor alle leeftijden;
  • De regels voor de groepsgrootte bij volwassenen (max. 2 personen, dus enkelspel) en jeugd (onbeperkt) blijven ongewijzigd;
  • De avondklok gaat zaterdag 23 januari in en geldt voorlopig t/m 10 februari 04.30 uur;
  • De maatregelen van de huidige lockdown blijven van kracht.

Check hier het volledige bericht van de Rijksoverheid over de avondklok.

Deze maatregelen raken iedereen en vragen veel flexibiliteit en organisatiekracht van bestuurders, leraren en spelers. Maar het is een gezamenlijke verantwoordelijkheid, we moeten solidair zijn. We roepen dan ook op om samen tot een oplossing te komen.

Vanaf 23 januari 2021 zijn de padelbanen te reserveren tot 20.30 uur. Dit betekent dat tijdelijk banen ook op het halve uur afgehangen kunnen worden. Reserveer zoveel mogelijk de banen aansluitend zodat er geen tijd verloren gaat.

 

Met sportieve groet,

Bestuur MLTC