Competities en toernooien, toeschouwers niet meer toegestaan, update Coronavirus
29 september 2020

Maandag 28 september 2020 zijn er extra maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het Coronavirus in te dammen.

Voor MLTC heeft dit ook nogal wat gevolgen. Vooral het niet meer toestaan van toeschouwers heeft nogal wat impact. Kort gezegd: Wanneer je niets op het park te zoeken hebt, mag je daar niet komen. Kinderen mogen weggebracht worden tot aan de ingang van het park. Dit geldt zowel voor wedstrijden als voor trainingen.

In ieder geval blijft het competitie Corona protocol van kracht. Lees de aangepaste versie. Daarnaast gelden als extra maatregelen:

  • Sportbeoefening is uitgezonderd van de maximale samenkomst van 30 personen binnen en 40 personen buiten. Na afloop van de sportbeoefening geldt deze maatregel wel.
  • Het is de bedoeling dat je na afloop van het vrij spelen (let op AFHANGEN van een baan is VERPLICHT), de training of een wedstrijd de sportaccommodatie zo snel mogelijk verlaat.
  • Toeschouwers zijn niet toegestaan.
  • Voor jeugdteams t/m 17 jaar geldt dat jeugdcoördinatoren, wedstrijdplanners en ouders die moeten rijden naar uitwedstrijden onderdeel uit maken van het begeleidende team. Dat is toegestaan. Toeschouwers, zoals opa en oma, broertjes en zusjes zijn niet toegestaan.
  • Als een jeugdlid t/m 17 jaar op de eigen accommodatie speelt, dan worden ouders (ook als ze het kind brengen naar de club) als toeschouwer gezien en mogen zij niet blijven kijken.
  • Als het weer het toelaat, kunnen de competitiewedstrijden doorgaan. Thuisspelende teams ontvangen de tegenstanders 10 minuten voor aanvang van de speeldag en kunnen na de ploeguitwisseling direct de baan op. Na afloop van de laatste wedstrijd verlaat iedereen zo snel mogelijk het park.
  • De kleedkamers en toiletten van het clubhuis zijn open.

Bovenstaande geldt voorlopig voor 3 weken. We houden jullie op de hoogte van eventuele ontwikkelingen.

Met sportieve groet,

Bestuur MLTC