Alle ballen verzamelen!

Namens ABN AMRO wordt de actie ‘Alle ballen verzamelen’ georganiseerd. Samen met jullie maken we de tenniswereld een stukje duurzamer! 

In februari gaat het grootste tennistoernooi van Nederland weer van start, het ABN AMRO World Tennis Tournament. Niet alleen een sportief tennistoernooi met een sterke line-up van spelers, maar ook een sportevenement waarin duurzaamheid centraal staat. Per jaar worden 300 miljoen tennisballen geproduceerd die niet of nauwelijks worden gerecycled. Maar daar kunnen wij nu verandering in brengen. En dat doen we graag samen met jullie!

Tijdens de vorige editie presenteerde ABN AMRO met de #gamechangers-campagne de circulaire tennisschoen, gemaakt met oude tennisballen. Dit jaar zijn zij nog een stap verder gegaan en hebben de revolutionaire Sustainaball ontwikkeld, een drukloze en volwaardige tennisbal, gemaakt met gerecyclede tennisballen. Een unieke uitvinding! Door zoveel mogelijk oude tennisballen in te zamelen, kunnen er meer Sustainaballs geproduceerd worden waarmee we helpen de tennissport verduurzamen.

Het is geweldig dat jullie als leden van MLTC een bijdrage willen leveren om oude tennisballen een nieuw leven te geven. Samen met jullie zamelen we zoveel mogelijk oude ballen in om deze te hergebruiken in de nieuwe en revolutionaire Sustainaball!

Hoe gaat het in zijn werk? 

Van 25 januari tot en met 16 februari 2020 staat er een verzamelbak in de hal. In deze bak passen ongeveer 750 tennisballen. Zodra de bak vol is, wordt deze geleegd. De ballen worden geteld en er wordt bijgehouden hoeveel ballen MLTC heeft ingezameld.

Als club worden we ook vermeld op  abnamro.nl/alleballenverzamelen om zo ook mensen van buitenaf te laten weten waar zij hun ballen kunnen deponeren. Hoe meer ballen we inzamelen, hoe beter!

Maak kans op mooie prijzen!

De club die de meeste ballen heeft ingezameld in verhouding tot het aantal leden, maakt kans op een clubprijs van maar liefst 10 VIP kaarten voor de halve finale van het World Tennis Tournament volgend jaar op zaterdag 13 februari 2021! Als individueel maak je ook kans d.m.v. een loting op prijzen als een paar limited edition Circular Sneakers!

Doe mee en verzamel je oude tennisballen. Bewaar ze even tot 25 januari en stop ze dan in de verzamelbak!

De ballen die in de bak zitten, zijn voor de ABN AMRO Actie.

Met duurzame groet,

 

Bestuur MLTC

Deel dit bericht!