Afsluiting Jeugd Laddercompetitie 2017

De herfstvakantie is inmiddels voorbij en we kunnen terugkijken op een mooi tennisseizoen met veel tennis op onze buitenbanen. Trainingen, toernooien, competitiewedstrijden en vrij tennissen, omdat je tenslotte lid bent van MLTC. Daar zijn we oprecht trots op en dat was ook de reden om nog meer buitentennis aan te bieden in de vorm van een laddercompetitie. Het was een eerste aanzet om te proberen het tennissen in een andere vorm te stimuleren en meer met elkaar te verbinden. Dat is deels gelukt, maar voor een groot deel helaas ook niet. De ervaring leert ons nu dat iedereen het erg druk heeft met school en sport, maar ook dat er een drempel bestaat om met een onbekend lid af te spreken. Op dat laatste punt is in juni nog extra ingesprongen door het reserveren van tennisbanen op vastgezette tijden onder begeleiding van onze hoofdtrainer. Dit had helaas niet het gewenste effect. Kortom we zullen het verder evalueren en een andere vorm en opzet gaan zoeken om het clubtennis onderling meer te stimuleren. Zo denken we bijvoorbeeld na over het verplaatsen van deze wedstrijdvorm maar de jongere/jongste jeugd. Ook andere ideeën zijn zeer welkom!

Zoals beloofd ligt er iets (lekkers) klaar voor de deelnemers van de laddercompetitie dit jaar. Dit zijn de clubkanjers geweest die dit afgelopen seizoen ladderwedstrijden hebben gespeeld. In het weekend van 4 november kun je hiervoor je ‘ladder traktatie’ ophalen in de kantine.

Eredivisie:
Mattheo Knoop
Robin Grit

Hoofdklasse en 1ste Klasse:
Ivar Vinke
Kim van Dijk
Willem Veurink
Puck Louw
Jorn Ypma
Stefan Keur
Madeleine Dijkman
Jort Jorna
Tijn Vente

Het magneetbord in de kantine blijft voorlopig hangen. Jullie mogen het gebruiken om bijvoorbeeld de competitieteams zichtbaar mee te maken of iets anders creatiefs.

Tot slot, veel succes met de wintertraining en alvast tot in 2018 voor een sportief vervolg!

PS: wil je met mij mee brainstormen dan heb ik je er graag bij. Iedereen van ‘8 tot 80 jaar’ is welkom. Leuk om zo ook kennis te maken en over de club te praten. Je kunt mij, Femke Zeeman, bereiken op 06 20879151 of 0522 852988 (na 17.00 uur)

Deel dit bericht!