Trainingen

De trainingen worden bij MLTC verzorgd door Breakpoint. Breakpoint is een professionele tennisorganisatie. De trainers zijn minimaal in het bezit van KNLTB licenties A en B en hebben zelf wedstrijdervaring op hoog niveau. Hierdoor kan Breakpoint MLTC en haar leden op alle niveaus ondersteunen, van Tenniskids tot Toptennis.

Er zijn tal van mogelijkheden op allerlei niveaus, zowel prestatief als recreatief, voor jeugd en senioren en op alle dagen van de week. Ook zijn er kennismakingsprogramma’s. Al vanaf 5 jaar kan er begonnen worden met tennissen. MTLC gebruikt hiervoor het TennisKids-programma.

In de winterperiode wordt er binnen gespeeld. In de zomer wordt er natuurlijk buiten getennist. Door de samenwerking met Tenniscentrum Meppel gaan de trainingen ook door bij slecht weer. Dan worden de trainingen (zonder extra kosten) verplaatst naar de hal.

Om tennisles te kunnen volgen, moet men lid zijn van MLTC. Lid zijn van MLTC betekent ook dat er naast de trainingen, onbeperkt buiten getennist kan worden op een van 10 buitenbanen of op een van de 4 minibanen. Ook kan er worden deelgenomen aan de toss, competitie en toernooien.