Sponsor:
   
   
Jubileum MLTC

Op 12 mei 2015 bestond MLTC 100 jaar! Dat hebben we met vele leden gevierd in het weekend van 13 en 14 juni 2015.Tevens is dit weekend de Kidszone, met vier kleine...

Lees meer

 

Tennis Europe Internationaal Jeugd Tennistoernooi 2015

Van 4 t/m 12 juli organiseert MLTC een groot internationaal toernooi voor jeugd van 12 t/m 14 jaar uit alle delen van de wereld.

Lees meer

 

Meppel Open 2015 Actueel Rating toernooi

MLTC organiseert in week 29 weer het Meppel Open 2015 Actueel Rating toernooi.

Lees meer

 

Districtsjeugdkampioenschappen 2015

Van 11 t/m 15 mei hebben de DJK op ons park plaatsgevonden. Veel wedstrijden, gezelligheid op ons park en natuurlijk prijswinnaars. Erg leuk om te zien dat onze minibaantjes volop werden gebruikt en...

Lees meer

 

Verkeersschool Eddy Bouwhuis ledenaanbieding

Verkeersschool Eddy Bouwhuis is al jarenlang een zeer trouwe sponsor van MLTC. Zo stelden zij hun busje tijdens de competitie ter beschikking voor het vervoer van ons eerste team.

Lees meer

 

MLTC.nl op je mobiel

Je kunt de website van MLTC.nl nu ook makkelijk op je mobiel bekijken. Er is een speciale mobiele weergave gemaakt waarin de items overzichtelijk en sneller worden weergegeven. Zo kun je ook mobiel...

Lees meer

 

        
  • Op 12 mei 2015 bestond MLTC 100 jaar! Dat hebben we met vele leden gevierd in het weekend van 13 en 14...
  • Van 4 t/m 12 juli organiseert MLTC een groot internationaal toernooi voor jeugd van 12 t/m 14 jaar uit alle...
  • MLTC organiseert in week 29 weer het Meppel Open 2015 Actueel Rating toernooi.
  • Van 11 t/m 15 mei hebben de DJK op ons park plaatsgevonden. Veel wedstrijden, gezelligheid op ons park en natuurlijk...
  • Verkeersschool Eddy Bouwhuis is al jarenlang een zeer trouwe sponsor van MLTC. Zo stelden zij hun busje tijdens de...
  • Je kunt de website van MLTC.nl nu ook makkelijk op je mobiel bekijken. Er is een speciale mobiele weergave gemaakt...
 

Verkeersschool Eddy Bouwhuis ledenaanbieding

zaterdag, 03 januari 2015 22:02

Verkeersschool Eddy Bouwhuis is al jarenlang een zeer trouwe sponsor van MLTC. Zo stelden zij hun busje tijdens de competitie ter beschikking voor het vervoer van ons eerste team.

MLTC.nl op je mobiel

zondag, 21 september 2014 00:00

Je kunt de website van MLTC.nl nu ook makkelijk op je mobiel bekijken. Er is een speciale mobiele weergave gemaakt waarin de items overzichtelijk en sneller worden weergegeven. Zo kun je ook mobiel op de hoogte blijven van het laatste MLTC-nieuws. De mobiele weergave wordt automatisch getoond als je met je mobiel naar www.mltc.nl surft. Daar is dus geen ander internetadres voor nodig. De mobiele weergave is gerealiseerd door Interwijs B.V.

MLTC Meppel op Facebook en Twitter

zondag, 21 september 2014 00:00

Volg MLTC Meppel nu nog beter via de nieuwe media Twitter en Facebook.

Twitter is trending. Op de website van MLTC kun je al sinds de competitie van 2012 met jouw tweets terecht komen als je #MLTCMeppel toevoegt aan je tweet.

MLTC Meppel is vanaf nu ook te vinden op Facebook!!

 

Slechts een klein percentage van het aantal kinderen in de leeftijd van 5-12 jaar speelt tennis. En dat terwijl de tennissport zo veel te bieden heeft aan kinderen in deze belangrijke ontwikkelingsfase van hun (bewegings)leven.

<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>
Pagina 1 van 2
Interwijs B.V.

MLTC 100 jaar

Leden loginTennisweer

Volg ons op Twitter

Vind ons leuk op Facebook

Buienradar

Over ons

MLTC is opgericht op 12 mei 1915 en heeft al een fors aantal jaren haar thuisbasis op het tennispark op het sportpark Koedijkslanden.
De vereniging beschikt over 11 gravelbanen, waarvan 10 met verlichting. Het park is begin 2012 volledig gerenoveerd en is weer toekomstbestendig.

Daarnaast kent de accommodatie een prachtige tennishal met 6 indoorbanen en een gezellig clubhuis met kleedkamers en sanitaire voorzieningen. Dus ook indoortennis kan plaats vinden op het eigen tennispark. MLTC is een vereniging voor iedereen, zowel de prestatie speler als de recreatie speler is welkom.