Sponsor:
   
   
Tussenstanden donderdagcompetitie na 4 wedstrijden

Hierbij de tussenstanden van de donderdagcompetitie voor seizoen 2016-2017 na vier wedstrijden.    

Lees meer

 

Gravelbanen onbespeelbaar

Helaas zit het weer ons niet mee en zijn de banen niet meer bespeelbaar door de vorst van de afgelopen dagen.

Lees meer

 

Herinnering inschrijving Voorjaarscompetitie 2017

Herinnering aan de inschrijving voorjaarscompetitie 2017!!

Lees meer

 

Huldiging Kampioenen najaarscompetitie 2016

Zondag 13 november werden de kampioenen van de najaarscompetitie gehuldigd in de kantine van MLTC. Harold sprak de kampioenen kort toe en reikte allen een kampioenscertificaat en een blik ballen...

Lees meer

 

Nieuwjaarstoernooi 50+ op 7 januari 2017

Bij MLTC is er voor ieder wat wils en daarom kondigen wij met trots ons 50+ Nieuwjaarstoernooi aan. Zo langzamerhand kunnen we het wel een traditie noemen: Jaarlijks rondom Oud en Nieuw spelen wij...

Lees meer

 

Breakpoint Thematrainingen voor seniorleden

De afgelopen 2 jaar heeft Breakpoint thematrainingen verzorgd voor MLTC leden. Wij hebben daar veel positieve reacties over ontvangen. Deze winter willen we hier dan ook weer een vervolg aan geven.

Lees meer

 

        
  • Hierbij de tussenstanden van de donderdagcompetitie voor seizoen 2016-2017 na vier...
  • Helaas zit het weer ons niet mee en zijn de banen niet meer bespeelbaar door de vorst van de afgelopen dagen.
  • Herinnering aan de inschrijving voorjaarscompetitie 2017!!
  • Zondag 13 november werden de kampioenen van de najaarscompetitie gehuldigd in de kantine van MLTC. Harold sprak de...
  • Bij MLTC is er voor ieder wat wils en daarom kondigen wij met trots ons 50+ Nieuwjaarstoernooi aan. Zo langzamerhand...
  • De afgelopen 2 jaar heeft Breakpoint thematrainingen verzorgd voor MLTC leden. Wij hebben daar veel positieve reacties...
 

Nieuwjaarstoernooi 50+ op 7 januari 2017

zondag, 20 november 2016 15:31

Bij MLTC is er voor ieder wat wils en daarom kondigen wij met trots ons 50+ Nieuwjaarstoernooi aan.

Zo langzamerhand kunnen we het wel een traditie noemen: Jaarlijks rondom Oud en Nieuw spelen wij met elkaar een gezellig toernooi.

Breakpoint Thematrainingen voor seniorleden

zondag, 06 november 2016 00:00

De afgelopen 2 jaar heeft Breakpoint thematrainingen verzorgd voor MLTC leden. Wij hebben daar veel positieve reacties over ontvangen. Deze winter willen we hier dan ook weer een vervolg aan geven.

Kampioenschap najaarscompetitie

vrijdag, 28 oktober 2016 10:12

Zondag 23 oktober hebben Feline Zeeman, Madeleine Dijkman, Stefan Keur  en Jorn Ypma  hun laatste najaarscompetitie wedstrijd met succes/winst afgerond. Zij kunnen zich nu ongeslagen Kampioen noemen in de 2e klasse Gemengd 11 t/m 14 jaar  van de KNLTB Najaarscompetitie. Een knappe prestatie die naast veel  strijd en met zowel ups als downs, ook is verdiend door de enorme inzet en toewijding van de spelers zelf.

Teamtraining 2016/2017

maandag, 26 september 2016 10:24

Ook in het seizoen 2016/2017 gaat MLTC in samen werking met Breakpoint weer de teamtraining in de weekenden faciliteren. Deze teamtraining is beschikbaar voor ALLE competitiespelers en is dus onafhankelijk van het moment en niveau waarop er competitie wordt gespeeld.

Het nieuwe seizoen is weer begonnen!

woensdag, 21 september 2016 17:24

Afgelopen week startten de trainingen voor het seizoen 2016/2017 weer. Dat betekent weer een drukte van belang in de hal, want naast de vaste baanhuurders wordt er ook weer door een grote groep jeugd getennist.

Grote Clubactie

woensdag, 21 september 2016 12:29

Elk jaar vindt de landelijke GroteClubactie plaats. Ook dit jaar willen wij als vereniging weer mee doen en gaan onze jeugdleden weer op pad. Dit jaar willen we graag de opbrengst gebruiken voor de Kidszone nl. een oefenmuur.

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>
Pagina 1 van 11
Interwijs B.V.

MLTC 100 jaar

Leden loginTennisweer

Volg ons op Twitter

Vind ons leuk op Facebook

Buienradar

Over ons

MLTC is opgericht op 12 mei 1915 en heeft al een fors aantal jaren haar thuisbasis op het tennispark op het sportpark Koedijkslanden.
De vereniging beschikt over 11 gravelbanen, waarvan 10 met verlichting. Het park is begin 2012 volledig gerenoveerd en is weer toekomstbestendig.

Daarnaast kent de accommodatie een prachtige tennishal met 6 indoorbanen en een gezellig clubhuis met kleedkamers en sanitaire voorzieningen. Dus ook indoortennis kan plaats vinden op het eigen tennispark. MLTC is een vereniging voor iedereen, zowel de prestatie speler als de recreatie speler is welkom.