Sponsor:
   
   
Teamtraining 2015 - 2016

Binnenkort (eerste weekend van oktober) gaan we weer beginnen met de teamtrainingen in de hal. Heb je nog vragen? Gewoon even mailen naar info@mltc.nl of bellen met een van de trainers.

Lees meer

 

Jeugdclubkampioenschappen 2015

Van zaterdag 5 tot en met zaterdag 12 september werden bij MLTC weer de jaarlijkse Jeugdclubkampioenschappen gespeeld.

Lees meer

 

Inschrijving training seizoen 2015 - 2016

Via de vernieuwde website www.breakpoint.nu kun je je nog steeds inschrijven voor het seizoen 2015/2016 welk start op 14 september. Voor de junioren betreft het een jaarprogramma van 39...

Lees meer

 

Meedenk hulp gevraagd inzake te realiseren oefenmuur
Tennis Europe Internationaal Jeugd Tennistoernooi 2015

De veertiende editie van de Meppel Storks Cup vond van 4 tot en met 11 juli plaats in Meppel. Een week vol toptennis en deelnemers vanuit de hele wereld. Een geweldig uithangbord voor de stad.

Lees meer

 

Kennismakingscursus Tenniskids

Ben jij die nieuwe Novak Djokovic of Serena Williams? Of wil jij gewoon eens zien of tennis wat voor jou is? Kom dan naar de kennismakingscursus Tenniskids van MLTC, dé tennisclub van Meppel!

Lees meer

 

        
  • Binnenkort (eerste weekend van oktober) gaan we weer beginnen met de teamtrainingen in de hal. Heb je nog vragen?...
  • Van zaterdag 5 tot en met zaterdag 12 september werden bij MLTC weer de jaarlijkse...
  • Via de vernieuwde website www.breakpoint.nu kun je je nog steeds inschrijven voor het seizoen 2015/2016 welk...
  • Meedenk hulp gevraagd!
  • De veertiende editie van de Meppel Storks Cup vond van 4 tot en met 11 juli plaats in Meppel. Een week vol...
  • Ben jij die nieuwe Novak Djokovic of Serena Williams? Of wil jij gewoon eens zien of tennis wat voor jou is? Kom dan...
 

De veertiende editie van de Meppel Storks Cup vond van 4 tot en met 11 juli plaats in Meppel. Een week vol toptennis en deelnemers vanuit de hele wereld. Een geweldig uithangbord voor de stad.

Kennismakingscursus Tenniskids

dinsdag, 14 juli 2015 11:40

Ben jij die nieuwe Novak Djokovic of Serena Williams? Of wil jij gewoon eens zien of tennis wat voor jou is? Kom dan naar de kennismakingscursus Tenniskids van MLTC, dé tennisclub van Meppel!

Jubileum MLTC

maandag, 22 juni 2015 00:00

Op 12 mei 2015 bestond MLTC 100 jaar! Dat hebben we met vele leden gevierd in het weekend van 13 en 14 juni 2015.
Tevens is dit weekend de Kidszone, met vier kleine gravelbaantjes, geopend.

Districtsjeugdkampioenschappen 2015

vrijdag, 29 mei 2015 09:56

Van 11 t/m 15 mei hebben de DJK op ons park plaatsgevonden. Veel wedstrijden, gezelligheid op ons park en natuurlijk prijswinnaars.

Erg leuk om te zien dat onze minibaantjes volop werden gebruikt en de deelnemers liever op die banen stonden dan op de gewone banen.

Onze felicitaties gaan uit naar Elysia Pool (1e plaats t/m 14 jaar), Robin Grit (2e plaats t/m 14 jaar), Arianne Zwart (4e plaats t/m 12 jaar), Max van Meerwijk (4e plaats t/m 14 jaar) en Max Houkes die helaas door een enkelblessure in de finale (t/m 16 jaar) op moest geven. Toch gefeliciteerd met je 2e plaats Max!

Naast de "gewone" onderdelen werd er ook geknokt om de titel District Jeugd Kampioen in de onderdelen oranje en groen.
Bij het groene onderdeel wonnen de MLTC-ers helaas niet, maar bij Oranje Jongens wist Jort Jorna de 3e prijs in de wacht te slepen. Na eerst zijn poule gewonnen te hebben moest hij in de halve finale, na een zeer spannende strijd, zijn meerdere erkennen in Geertjan Nijborg. Jort wist de wedstrijd om de 3e en 4e plaats wel te winnen.
Bij de Meisjes Oranje werd in een poule gespeeld en werd Berber Zwart 3e.

Complimenten ook aan de organisatie. Het was top geregeld en MLTC heeft haar visitekaartje afgegeven.

Kijk voor foto's van het DJK in het fotoalbum op deze site onder evenementen.

 

MLTC.nl op je mobiel

zondag, 21 september 2014 00:00

Je kunt de website van MLTC.nl nu ook makkelijk op je mobiel bekijken. Er is een speciale mobiele weergave gemaakt waarin de items overzichtelijk en sneller worden weergegeven. Zo kun je ook mobiel op de hoogte blijven van het laatste MLTC-nieuws. De mobiele weergave wordt automatisch getoond als je met je mobiel naar www.mltc.nl surft. Daar is dus geen ander internetadres voor nodig. De mobiele weergave is gerealiseerd door Interwijs B.V.

MLTC Meppel op Facebook en Twitter

zondag, 21 september 2014 00:00

Volg MLTC Meppel nu nog beter via de nieuwe media Twitter en Facebook.

Twitter is trending. Op de website van MLTC kun je al sinds de competitie van 2012 met jouw tweets terecht komen als je #MLTCMeppel toevoegt aan je tweet.

MLTC Meppel is vanaf nu ook te vinden op Facebook!!

 

<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>
Pagina 1 van 2
Interwijs B.V.

MLTC 100 jaar

Leden loginTennisweer

Volg ons op Twitter

Vind ons leuk op Facebook

Buienradar

Over ons

MLTC is opgericht op 12 mei 1915 en heeft al een fors aantal jaren haar thuisbasis op het tennispark op het sportpark Koedijkslanden.
De vereniging beschikt over 11 gravelbanen, waarvan 10 met verlichting. Het park is begin 2012 volledig gerenoveerd en is weer toekomstbestendig.

Daarnaast kent de accommodatie een prachtige tennishal met 6 indoorbanen en een gezellig clubhuis met kleedkamers en sanitaire voorzieningen. Dus ook indoortennis kan plaats vinden op het eigen tennispark. MLTC is een vereniging voor iedereen, zowel de prestatie speler als de recreatie speler is welkom.