Sponsor:
   
   
Meppel Open Actueel Rating Toernooi

Afgelopen week werd bij MLTC weer het jaarlijkse Open Toernooi gespeeld. Dit jaar waren er wat minder deelnemers dan in voorgaande jaren maar er zijn toch nog 100 wedstrijden gespeeld.

Lees meer

 

Topjeugdtennis op Meppel Storks Cup 2014

In de tweede week van juli werd op de gravelbanen van MLTC een internationaal jeugdtennistoernooi georganiseerd voor tennisspelers en speelsters van 12 t/m 14 jaar.

Lees meer

 

Daphne van der Veen Districts Jeugd Kampioen 2014

Op 30 mei 2014 is ook Daphne van der Veen, bij de meisjes 9-10 jr, Districts Jeugd Kampioen geworden van Groningen en Drenthe. 

Lees meer

 

Daphne Haverkamp en Mattheo Knoop Districts Jeugd Kampioenen 2014

Op 30 mei 2014 zijn Daphne Haverkamp (meisjes 13-14 jr) en Mattheo Knoop (jongens 15-16 jr) Districts Jeugd Kampioen geworden van Groningen en Drenthe. Marijn de Vries werd tweede bij de jongens...

Lees meer

 

Gezocht:  Dames voor de regio wintercompetitie!!

Gezocht:  Dames voor de regio wintercompetitie!!

Lees meer

 

MLTC Meppel op Facebook en Twitter

Volg MLTC Meppel nu nog beter via de nieuwe media Twitter en Facebook. Twitter is trending. Op de website van MLTC kun je al sinds de competitie van 2012 met jouw tweets terecht komen als...

Lees meer

 

        
  • Afgelopen week werd bij MLTC weer het jaarlijkse Open Toernooi gespeeld. Dit jaar waren er wat minder deelnemers dan in...
  • In de tweede week van juli werd op de gravelbanen van MLTC een internationaal jeugdtennistoernooi georganiseerd...
  • Op 30 mei 2014 is ook Daphne van der Veen, bij de meisjes 9-10 jr, Districts Jeugd Kampioen geworden van Groningen...
  • Op 30 mei 2014 zijn Daphne Haverkamp (meisjes 13-14 jr) en Mattheo Knoop (jongens 15-16 jr) Districts Jeugd Kampioen...
  • Gezocht:  Dames voor de regio wintercompetitie!!
  • Volg MLTC Meppel nu nog beter via de nieuwe media Twitter en Facebook. Twitter is trending. Op de website van MLTC...
 

Gezocht:  Dames voor de regio wintercompetitie!!

MLTC Meppel op Facebook en Twitter

vrijdag, 05 april 2013 12:05

Volg MLTC Meppel nu nog beter via de nieuwe media Twitter en Facebook.

Twitter is trending. Op de website van MLTC kun je al sinds de competitie van 2012 met jouw tweets terecht komen als je #MLTCMeppel toevoegt aan je tweet.

MLTC Meppel is vanaf nu ook te vinden op Facebook!!

 

MLTC.nl op je mobiel

donderdag, 24 november 2011 00:00

Je kunt de website van MLTC.nl nu ook makkelijk op je mobiel bekijken. Er is een speciale mobiele weergave gemaakt waarin de items overzichtelijk en sneller worden weergegeven. Zo kun je ook mobiel op de hoogte blijven van het laatste MLTC-nieuws. De mobiele weergave wordt automatisch getoond als je met je mobiel naar www.mltc.nl surft. Daar is dus geen ander internetadres voor nodig. De mobiele weergave is gerealiseerd door Interwijs B.V.

Slechts een klein percentage van het aantal kinderen in de leeftijd van 5-12 jaar speelt tennis. En dat terwijl de tennissport zo veel te bieden heeft aan kinderen in deze belangrijke ontwikkelingsfase van hun (bewegings)leven.

<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>
Pagina 1 van 2
Interwijs B.V.

Leden loginDJK2014

Tennisweer

Volg ons op Twitter

Vind ons leuk op Facebook

Buienradar

Over ons

MLTC is opgericht op 12 mei 1915 en heeft al een fors aantal jaren haar thuisbasis op het tennispark op het sportpark Koedijkslanden.
De vereniging beschikt over 11 gravelbanen, waarvan 10 met verlichting. Het park is begin 2012 volledig gerenoveerd en is weer toekomstbestendig.

Daarnaast kent de accommodatie een prachtige tennishal met 6 indoorbanen en een gezellig clubhuis met kleedkamers en sanitaire voorzieningen. Dus ook indoortennis kan plaats vinden op het eigen tennispark. MLTC is een vereniging voor iedereen, zowel de prestatie speler als de recreatie speler is welkom.